Om oss

JOBCOACHNING ENTREPENÖRSSKAP REKRYTERING KOMPETENSUTVECKLING OMSTÄLLNING UTBILDNING LOTS SYSS ELSÄTTNING REHABILITERING JOBCOACHNING ENTREPENÖRSSKAP REKRYTERING KOMPETENSUTVECKLING OMSTÄ NING UTBILDNING LOTS SYSSELSÄTTNING REHABILITERING JOBCOACHNING ENTREPENÖRSSKAP REKRYTERING KO MPETENSUTVECKLING OMSTÄLLNING UTBILDNING LOTS SYSSELSÄTTNING REHABILITERING JOBCOACHNING ENTREPENÖR SSKAP REKRYTERING KOMPETENSUTVECKLING OMSTÄLLNING UTBILDNING LOTS SYSSELSÄTTNING REHABILITERING JO BCOACHNING ENTREPENÖRSSKAP REKRYTERING KOMPETENSUTVECKLING OMSTÄLLNING UTBILDNING LOTS SYSSELSÄTTNING

 

 

Välkommen till Lilla Kloster Utbildningar AB!

 

Vi är ett dotterföretag till Lilla kloster service AB i Klippan. Namnet härstammar från ett litet ställe/by utanför Klippan som heter just Lilla kloster där allting startade år 1999.

 

Sedan starten 1999 av Lilla Kloster AB har vi haft många uppdrag för olika myndigheter, kommuner, organisationer och företag. Vi har genomfört utbildningsinsatser, entreprenörsstöd, omställning, sysselsättning och rehabiliteringstjänster av olika slag för att öka individers chanser till ett jobb eller för att kunna utvecklas inom sitt yrkesområde. Vi arbetar också med etablering och samhällsorientering för nyanlända invandrare i Malmö, Lund och Landskrona.

 

Vi erbjuder stöd för dig som är arbetssökande, och som behöver stöd och vägledning för att hitta din unika plats i arbetslivet. Vi tror på dig och att arbetslivet behöver just dig. Därför är det vår ambition att stärka dig som individ genom att hjälpa dig att lyfta dig som individ och plocka fram dina unika förmågor, ge dig möjlighet att utveckla dem, och matcha mot lämpliga arbeten.

 

Våra handledare/coacher har en bred och djup kunskap om olika branscher och yrkesroller samt om arbetsmarknadens behov och efterfrågan. Vi har även anställda som behärskar olika språk och som även har stort kunskap om olika myndiheter och samhällsinformation.

 

Vi blir gärna din samarbetspartner på din väg till jobb eller studier!

 

 

 

Lilla Kloster utbildningar AB

Ystadsvägen 22 / (Ingång) Västmanlandsgatan 3

214 30 Malmö

info@lilla-kloster.se

0760-36 78 18

Copyright © All Rights Reserved